Om

Velkommen til FYI:DIY!

Mitt navn er Anne og jeg bruker all min ledige tid til å lage ting. Og blogge om det.

Målet med denne bloggen er først og fremst å inspirere, og vise at man kan lage det meste selv, uten å blakke seg på dyre ingredienser og hjelpemidler.

Legg igjen en kommentar om det er noe du lurer på, eller send en mail til anne@foryourinformationdoityourself.com. Og kom gjerne med innspill! Jeg er alltid på jakt etter nye prosjekter.

Men først og fremst: DIY!

3 kommentarer om “Om

 1. Hei Anne!

  Jeg kom over bloggen din og synes den er både velskrevet og interessant. Det er tydelig å se at du virkeIig brenner for det du skriver om! Det er faktisk en kunst å holde leseren interessert over lengre tid, men det klarer du!

  Når dette er sagt, er jeg glad for å kunne fortelle at du er med på Topp 35 blogger om håndverk på vår nettside https://sparpedia.no/toplists/topp-35-blogger-om-handverk/.

  Vi har trålet internett på jakt etter de beste bloggerne, og har bestemt oss for å sette deg på listen over våre favoritter. Vi har laget et banner som du kan poste på bloggen din, om ønskelig: https://sparpedia.no/banners/banners-for-topp-35-blogger-om-handverk/

  Hvis dette er av interesse for deg, eller om du har spørsmål i denne forbindelse, kan du gjerne sende oss en e-post.

  På forhånd takk!
  Håper å høre fra deg.

  Hilsen

  Lisa Kok
  Junior Project Manager
  sparpedia.no

  Liker

 2. Hei,
  Jeg kom over bloggen din da jeg overtok garn og mønster etter en kjær venninne av meg som døde av kreft i januar på en Ingen dikkedarer- jakke. Det jeg er veldig i tvil om, er om jeg skal droppe lommene på jakka? Argumentene er latskap, at det går mere garn (har ikke nok, så mye kjøpe til noe mer uansett) og at jeg innbiller meg at hvis jeg går med henda i lommene, vil jakka dra seg veldig og bli enda lenger enn den er laget. Hva tror du, tror du jeg vil savne lommer hvis jeg ikke lager de?
  På forhånd takk for svar.
  Mvh
  Nina S. Tufte.

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s